Fitmassage@Jose
       Linde 55, 9204 AX Drachten          06-12602036
 
 
 


Welkom op mijn site en leuk dat u interesse toont. Het eerste contact is gelegd en wellicht heeft dit u, na het lezen van alle info,  doen besluiten om daadwerkelijk een afspraak te maken, dat zou fijn zijn. 

De opleidingen voor de massages die ik aanbied, heb ik doorlopen bij vertrouwde scholingsinstituten en ben daar volledig voor gediplomeerd of gecertificeerd. De eerste massage opleiding, als Sportmasseur, is gevolgd bij Opleiding Sportmassage Friesland. Dit was een 1-jarige cursus waar, buiten de sportmassage om, ook tapen, bandageren, reanimeren en EHBSO (eerste hulp bij sportongelukken), aan bod zijn gekomen. Een enorm inspirerende opleiding. Dit was het begin van…… 

Tja je raakt “besmet” met het “masseer virus”; steeds meer kennis vergaren, andere benaderingen ervaren, andere handgrepen kunnen toepassen. Mensen leren kennen, ervaringen delen.

Er is zo veel moois en leuks te leren in de wereld van massage! Bijscholing, aanvullingen en vernieuwingen worden nauwlettend door mij in de gaten gehouden.  Nog steeds voeg ik zo nu en dan een nieuwe competentie toe aan de bestaande massages waaruit nu een keuze gemaakt kan worden. Ik ben nog lang niet uitgeleerd!

Bij de 1e kennismaking starten we met het invullen van een anamnese formulier, dit om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat uw wensen (en eventuele klachten) zijn. Daarna start ik met de door u gekozen massage. Ik werk alleen met etherische oliën van hoogwaardige kwaliteit, met verschillende heerlijke geuren. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde bestanddelen, dan werk ik met een zachte basisolie zonder toevoegingen.

Tevens ben ik werkzaam In de prachtige sauna Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen.  http://www.waterlelie.nlOok daar kunt u genieten van vele heerlijke massages.

U kunt telefonisch een afspraak maken, zodat we gelijk een goede dag/avond en tijd kunnen afspreken. (Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, een boodschap achterlaten kan altijd, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug).


Gediplomeerd;

  • Sportmassage

  • Dorn Methode

  • Bindweefselmassage

  • DMT Deep Muscular Technics

  • Medical/Kynesio tapen

  • Blessurepreventie

  • Diverse ontspanningsmassages